Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı; kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Kenarıcı gereç muhtevaermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Sertifikasız yangın kapıları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

Kullanılan kapı fitili midein esrar Yangın Kapısı sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page